Muhtarlar Derneği eski Kızılay Şubesi’ne taşındı

Manyas Kızılay eski Şubesi muhtarların yeni bürosuna dönüştü.

Manyas Haber 4.03.2024 23:04:00 367 0
Muhtarlar Derneği eski Kızılay Şubesi’ne taşındı

Çarşı Mahallesi Aşıklar Sokak’ta Kızılay Manyas Şubesi tarafından satın alınan bina Manyas Muhtarlar Derneği’nin yeni adresi oldu.
Kızılay Genel Merkez yönetimi tarafından geçtiğimiz yıllar da tasarruf tedbirleri altında ülke genelinde ki çok sayıda şube kapatılmış veya temsilciliğe dönüştürülmüştü.
Üzerinden zaman geçtiği için Manyas Kızılay Şubesi’nin mülkiyeti olan ofisi de Kızılay Balıkesir Şubesi’nce güya teslim alınmış ve bu nedenle bakımsız bir hal almıştı.
Manyas Muhtarlar Derneği’nin Kızılay Balıkesir Şubesi’nden kiraladığı yeni dernek adreslerinin geçtiğimiz Perşembe günü açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Değirmen Boğazı Muhtarı Selahattin Örzenek, muhtarlığın önem ve görevlerini hatırlattı.
Manyas Kaymakamı Emre Yeşil ise “Beş yılda bir yapılan yerel seçimlerin yaklaştığı bugünler de muhtemelen tüm muhtarlarımız burada toplanmış durumda bulunuyor. Seçimlerin ilçemize memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu binanın da muhtarlarımızın hayırlı görevler yapmalarına vesile olmasını diliyorum“ dedi.
Konuşmaların ardından Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Manyas Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Tok ve Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Örzenek ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Muhtarlar Derneği’nin yeni adresinin açılışına AK Parti İlçe Başkanı Yücel Günay, kurum amirleri, STK başkanları Kudret Özden, Semih Keleş, İhsan Pilaz ile CHP İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, MHP İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer, DEVA Partisi İlçe Başkanı Müjdat Karataş ve mahalle muhtarları katıldı. Açılış sonrası muhtarlara ve konuklara pilav ikramında bulunuldu.
Haber : Taygun Ertan
 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi