Muhtar Adayı Akgün

"Amacım Maaş Değil, Hizmet"

Manyas Haber 26.03.2024 02:25:00 461 0
Muhtar Adayı Akgün

Atatürk Mahallesi’nde değişim sloganıyla yola çıkan Muhtar Adayı Ergün Akgün, mahalle sakinlerinin teveccühü ile göreve gelmesi halinde muhtarlık hak ediş maaşını almayacağını ve bu parayı mahallesinin eksiklikleri için kullanacağını belirtti.
Muhtarların aldığı güncel hak ediş parasını hesapladığını ve kendisinin bu paraya ihtiyacı olmadığını belirten Muhtar Adayı Akgün, “Ben mahallemizin bugünkü haline üzüldüğüm için bu yola çıktım. Eski ve yeni TOKİ konutlarının bulunduğu mahallemiz senelerdir sahipsiz bir vaziyette. Bu sahipsizliğe son vermek için adayım. Muhtar seçilmem durumunda maaşımın çoğunu mahallem için harcayacağım.”dedi.
Her yıl muhtarlık maaşının yarısını mahallenin ihtiyaçları için harcayacağını belirten Akgün “Her yıl maaşımın 100.000 Türk Lirasını mahallemizin eksikleri ve ihtiyaçları için harcayacağım.Yine bu 1 senelik maaşımın 65.000 Türk Lirasını mahallemizin çevre düzenlemesi için kullanacağım. Her yıl üniversite öğrencileri arasından ihtiyaç sahibi olanlara 10.000 Türk Lirası burs vereceğim.  Yine mahallemizin camilerine 10.000 Türk Lirası vereceğim. Mahallemizin çocukları için ise 10.000 Türk Lirası değerinde spor malzemeleri getirteceğim, bunların pazarlıklarını yaptım ve seçimi kazanır kazanmaz malzemeler gelecek. Yine mahallemizde bulunan sokak hayvanları için 5000 Türk Lirası bütçe ayıracağım.” Diye konuştu. 
Atatürk Mahallesi’nin ilçede bulunan en büyük mahallelerden birisi. Mahallemizin bugüne kadar bu şekilde bakımsız kalmasının tek sebebi seçimle göreve gelerek çalışmayan arkadaşlarımızdır. Toplumumuzda bir atasözü vardır “Ağlamayan bebeğe emzik vermezler” diye. Biz göreve geldiğimizde hem Büyükşehir belediyesi hem de ilçe belediyesi ile sürekli dirsek temasında olacağız. Hak ettiğimiz hizmeti alana kadar kapıları aşındıracağız. Bunun için sizlere söz veriyorum.” Dedi.
Mahallede bulunan sulama kanalının yanındaki stabilize yolun ışıklandırılıp yürüyüş yolu yapılarak anayol üzerinde yürüyüş yoluna bağlanmasıyla ilgili projemizi gündeme getirerek hayata geçirilmesi için mahallemiz adına takipçisi olacağız. Yine 1200 konutlu mahallemizde bir ilkokul ve bir kreş yapımı için 2500 imza toplayarak bu hizmetin mahallemize kandırılmasında öncü olacağız.”dedi.
Son olarak mahalle sakinlerinden destek isteyen Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ergün Akgün, “Seçim süreci boyunca verdiğim tüm sözlerin arkasındayım. Eğer seçilir ve bu sözleri yerine getirmezsem kendi dükkanımı kapatır, Manyas’ı terk ederim. Benim hayallerim var. Benim daha temiz, daha derli daha toplu bir mahallede oturmak istiyorum. Bunun içinde sizlerden seçimlerde destek istiyorum. Takdir sizden, hizmet bizden.” Diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan
 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Muhtar Adayı Akgün