Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Emre Yeşil, “Mesleklerini büyük sorumluluk ve özveriyle yerine getirerek ilçemizin ve ülkemizin iktisadi gelişimine katkı sunan ekonominin ve ticaretin düzenli ve sağlıklı çalış

Manyas Haber 16.03.2024 11:48:00 353 0
Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Emre Yeşil, “Mesleklerini büyük sorumluluk ve özveriyle yerine getirerek ilçemizin ve ülkemizin iktisadi gelişimine katkı sunan ekonominin ve ticaretin düzenli ve sağlıklı çalışması için görev yapan serbest muhasebeciler ve mali müşavirler haftasını kutluyorum.” dedi. 
SMMO Manyas Temsilcisi Metin Erer ise “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart tarihleri “Muhasebeciler Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu önemli haftada, mesleğimizin ve cumhuriyetimizin birlikte yürüttüğü bu yolculuğu kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği ile meslek örgütü, anayasamızın 135’inci maddesine istinaden kurulmuştur. TÜRMOB, kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur.”dedi.
Haber : Sibel Ertan


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Muhasebeciler Haftası Kutlandı