Koman “Manyas’la İlgili Büyük Hayallerim Var”

AK Parti Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, İlçe Yönetim Manifestosunu açıkladı.

Manyas Haber 16.03.2024 12:00:00 731 0
Koman “Manyas’la İlgili Büyük Hayallerim Var”

AK Parti Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, İlçe Yönetim Manifestosunu açıkladı. 

İstihdamdan kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilikten sanayiye kadar bir çok projenin hazır olduğunu ve seçimi kazandıktan sonra 5 yıl içerisinde söz verdiği tüm projeleri yerine getireceğini belirtti.

Manyas ile ilgili hayallerinin olduğunu açıklayan Koman, “En büyük hayallerimden birisi ilçemize doğalgazı getirmekti. Çok şükür ki bu hayalimizi gerçeğe dönüştürdük. Ancak bu yetmez benim bu ilçe ile ilgili bir çok hayalim var ve Allah’ın izniyle hepsini sırasıyla hayata geçireceğiz.”dedi.

Konuyla ilgili olarak gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Taygun Ertan’a bilgi veren Başkan Adayı Koman, “Manyas’ı gerçek belediyecilik ile tanıştırmanın zamanı geldi. Manyas çok vakit kaybetti ve bu yüzden kaybedecek bir 5 yılı daha yok.” Dedi.

Koman, 2024-2029 Şehir Yönetim Manifestolarının hazır olduğunu ve ulaşım, kentsel dönüşüm, üst yapı, tarımsal kalkınma, istihdam, sosyal hizmetlerle ilgili bir çok projenin hayata geçmeyi beklediğini söyledi.

Seçimi kazanması halinde ilk 5 yıl içerisinde Manyas’ı bam başka bir ilçeye dönüştüreceğine inandığını belirten Ak Parti Başkan Adayı İbrahim Koman, “Ben tutamayacağım hiçbir sözü vermem. Verdiğim sözü ise tutarım. Şimdi Manyaslılara söz veriyorum. Bu ilçeyi hep birlikte yöneteceğiz ve Manyas’ın çehresini değiştireceğiz. Projelerimiz hazır, biz hazırız ve kararlıyız. Bu ilçeyi gerçek belediyecilik il tanıştıracağız.” Diye konuştu.


Haber Kaynak : Manyasın Sesi