Kaymakam Atasoy’a ‘Umut Güneşi’ isimli proje tanıtıldı

Erdek Gönül Hareketi çatısı altında görev yapan Özge Kırgül ve Gülce Kaplan tarafından ‘Umut Güneşi’ isimli proje Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’a tanıtıldı.

Genel Haberler 19.04.2023 23:45:31 1243 0
Kaymakam Atasoy’a ‘Umut Güneşi’ isimli proje tanıtıldı

Depremin yaşandığı günlerde Erdek Gönül Hareketi çatısı altında gönüllü olarak çalışan isimlerden Özge Kırgül ve Gülce Kaplan, ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahipleri için atılacak adımlara yer verilen ‘Umut Güneşi’ isimli projelerini anlatmak ve tanıtmak üzere Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’la bir araya geldi. 

Erdek Gönül Hareketi görevlileri Kırgül ve Kaplan, gerçekleşen ziyarette, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un adını yaşatmak için Malatya Hayat Orman’ına fidan bağışında bulundukları sertifikayı Kaymakam Atasoy’a takdim etti. 

Bu özel ve anlamlı hediye için memnuniyetini ve teşekkürlerini dile getiren Kaymakam Atasoy, bu oluşumla ihtiyaç sahipleri ile güzel bir köprü kurulacağını ve ‘Umut Güneşi’ projesinin destekçisi olacağını söyledi. 

Umut Güneşi ailesi bu anlamlı buluşmaya öncülük eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilcisi Arif Kılıç’a teşekkür ederek, dernekleşme adına çalışmaların hız kazandığın, sloganlarını ‘ihtiyaç sahiplerini doyurmak ve giydirmek’ olarak açıkladı. 

Haber: Tuncay Ertan 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi