Okuyucu Mektupu


Ceza Evinden Mektup Var

Ceza Evinden Mektup Var


Kıymetli hemşerilerim; Ben Şamil Osman Taşkın...
Sizinde bildiğiniz üzere Manyas'ta doğdum, büyüdüm ve bu topraklarda doydum. Bu topraklar için bedeller ödedim, ödüyorum. Yaptıklarımın her zaman bilincindeydim. Kendi düşüncelerim kendi fikirlerim doğrultusunda hiç bir maddenin beynimi uyarmasına ve uyuşturmasına izin vermedim. 
Bedel ödediğim toprakların üzerinde ki gençlerin kontrolünü sağlayabilmek açısından ailelere bölgemizin önde gelen iş insanlarını sivil toplum kuruluşlarını, partilerimizin gençlik kollarını büyük bir çaba göstermeye davet ediyorum. Bu üzerinde yaşadığımız topraklar bizim ve gençler geleceğimizdir. 
Son zamanların en büyük sorunu metanfetamin olarak bilinen MET maddesidir. Bu madde ülkemizi bölmeye çalışan dış düşmanların üzerimize kendi evlatlarımızla oynadığı büyük ibr oyundur. Bölgemizde yakın tarihte yaşadığımız kahredici yürek yakıcı olay bunun göstergesidir.
Demem o ki bu büyük oyunu el ele yürek yüreğe vermeden yenemeyiz. Cenab-ı hak kolluk kuvvetimizden, polisimizden ve askerimizden razı olsun. Bu oynanan tehlikeli oyunda herkes elini taşın altına koymalı. Halk devlet iş birliği ile gençlerimize sahip çıkmalıyız. 
"Üzerine Alınan Milliyetçi Türk Halkına Saygılarımla"